Aktiviteter på Dyrön

Det kan vara skönt att pausa konferenssittningen med att ge sig ut på en spännande aktivitet. Vad passar ert sällskap?
Kanske en rundtur på Dyrön med vår lokala guide, en båttur till våra närliggande öar eller basta med fantastisk utsikt? Vi erbjuder också ett träningspass tillsammans med en utbildad instruktör. Våra aktiviteter på Dyrön är väldigt uppskattade av våra gäster.

Pris

1200 SEK / ex moms.

Bastu & Relax

Dyröns bastu ligger med fantastisk utsikt över Marstrands- och Hakefjorden med ett stenkast för dopp i det blå. Det finns också en relax avdelning för en lugn och stillsam stund.

Aktiviteten tar 2 timmar.

Läs mer

Dyröns eluppvärmda bastu ligger på öns sydsida med fantastisk utsikt över Marstrand och Hakefjorden. Farleden till Wallhamn, Stenungsund och Uddevalla går alldeles utanför, så bli inte förvånad om det dyker upp stora fartyg när du bastar som bäst.

Bastun rymmer 12 personer med ett litet, gemensamt omklädningsrum och ett relaxrum. Efter bastubadet kan du bada från bryggan. Men var försiktig, det kan vara strömt och vågorna går ibland höga. Du kan också svalka dig i den lite tryggare ”feghålan” om vädret är tufft. Toalett och tre duschar ligger i separat byggnad intill bastun. Sommartid erbjuds även en skön utomhusdusch.

I relaxrummet hittar du soffa och två fåtöljer samt långbänk. Dessutom kan du duka upp två fällbord och fällstolar. Vill du elda i braskaminen får du ta med dig egen ved. Relaxen erbjuder även litet kök med två kokplattor och vask med varmt och kallt sötvatten året runt. Det finns även kylskåp och mikrovågsugn. Köksutrustningen är enkel med några grytor, stekpannor, glas och kaffemuggar (inga tallrikar eller bestick).

Är det vackert väder väljer du kanske hellre att koppla av efter bastun vid den sköna uteplatsen med stor grill. Vill du beställa mat och få den levererad till bastun talar du med öns ICA-butik som gärna ordnar catering.

Pris

120 SEK / per person, ex moms.

Rundtur med lokal guide

Lokal guide tar med er på en rundtur på ön. Ta del av öns historia, skärgårdshusen och människorna som har levt här.

Aktiviteten tar 1,5 timme, minimiantal 10 personer.

Pris

2500 SEK / ex moms.

Träningspass

Starta, pausa eller avsluta er konferens med ett aktivt träningspass! Ett styrkepass med gummiband tillsammans med en instruktör där vi tränar hela kroppen. Stående, sittandes och liggande övningar. Passet avslutas med stretch.

Aktiviteten tar 1 timme, minimiantal 10 personer.