Aktiviteter

En egen värld.

Det kan var skönt att pausa konferenssittningen med att ge sig ut på en spännande aktivitet. Kanske en rundtur på Dyrön med vår lokala guide, en båttur till våra närliggande öar eller basta med fantastisk utsikt. Vi erbjuder också ett träningspass tillsammans med en utbildad instruktör.

Vad passar ert sällskap?

Bastu och relax

Dyröns bastu ligger med fantastisk utsikt över Marstrands- och Hakefjorden med ett stenkast för dopp i det blå. Det finns också en relax avdelning för en lugn och stillsam stund. Aktiviteten tar 2 timmar.

Rundtur med lokal guide

Lokal guide tar med er en rundtur på ön. Ta del av öns historia, skärgårdshusen och människorna som har levt här. Aktiviteten tar 1 timma.

Träningspass

Starta, pausa eller avsluta er konferens med ett aktivt träningspass! 

Ett styrkepass med gummiband tillsammans med en instruktör där vi tränar hela kroppen. Stående, sittandes och liggande övningar. Passet avslutas med stretch. Aktiviteten tar 1 timma.

Bastu och relax

Dyröns bastu ligger med fantastiskt utsikt över Marstrands- och Hakefjorden med ett stenkast för dopp i det blå. Det finns också en relaxavdelning för en lugn och stillsam stund.

Träningspass

Avsluta eller starta er konferens med ett aktivt träningspass! 

Ett styrkepass med gummiband tillsammans med Susanna som instruktör där vi tränar hela kroppen. Stående, sittandes och liggande övningar. Passet avslutas med stretch. Aktiviteten tar 1 timma.