Boka en konferens med välmående i fokus

feb 2, 2024

Välkommen till Dyrön Södra, en idyllisk pärla i hjärtat av den svenska skärgården, där arbete och avkoppling går hand i hand. Hos oss kan du bjuda ditt team på en unik konferensupplevelse som kombinerar professionell utveckling med oförglömliga smakupplevelser och aktiviteter i världsklass.

Hos oss på Dyrön Södra erbjuds nu en unik möjlighet för företag att kombinera produktiva konferenser med avkopplande bastubad. Denna speciella upplevelse är perfekt för team som söker en inspirerande miljö för både arbete och återhämtning.

En bastuupplevelse utöver det vanliga

Vår bastu erbjuder inte bara en plats för avkoppling utan också en oförglömlig utsikt över Marstrands- och Hakefjorden. Belägen på öns sydsida, ger den bastubadande en unik möjlighet att koppla av samtidigt som man har första parkett till en storslagen natur och kanske till och med får se stora fartyg passera på nära håll. Bastun är en central del av vår konferensupplevelse, där deltagarna kan samla nya krafter och hitta lugn efter dagens möten och workshops.

För mer information om våra konferenspaket och hur ni kan integrera bastuupplevelsen i ert nästa företagsevent, tveka inte att kontakta oss. Låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd konferens som både stimulerar sinnet och värmer själen.

Kontakta oss

Tel + 46 706 77 58 55
info@dyronsodra.se

Adress

Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN