Dyrön bastu

nov 23, 2023

Under två timmar kan du och dina vänner avnjuta en härlig stund tillsammans i vår bastu på Dyrön. Varför inte ta ett dopp i det blå under din bastustund, med en utsikt över Marstrand och Hakefjorden. Har du riktigt tur kan det även åka förbi ett stort fartyg under din bastustund eftersom farleden till Wallhamn, Stenungsund och Uddevalla går alldeles utanför.

Vad ingår?

Du får tillgång till hela bastun under två timmar och det finns även ett relaxrum med soffa, två fåtöljer samt långbänk. Det är alltid härligt att sätta sig där om man vill ta en paus från hettan i bastun. Dyrön bastu har också toalett och tre duschar som ligger i en separat byggnad intill. Under sommaren erbjuder vi även en skön utomhusdusch.

I relaxrummet kan du även duka upp två fällbord och fällstolar och vill du elda i braskaminen som finns får man ta med sig egen ved. Det finns även ett litet kök med två kokplattor, kylskåp och mikrovågsugn.

Det finns även en uteplats med en stor grill för ert sällskap. Har man otur med vädret så finns det möjlighet att beställa mat och få den levererad av öns ICA-butik.

Vill du läsa mer eller skicka en intresseförfrågan om att hyra bastun?
Besök vår aktivitetssida

Kontakta oss

Tel + 46 706 77 58 55
info@dyronsodra.se

Adress

Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN