Glad midsommar önskar Dyrön Södra!

jun 20, 2024

Midsommar närmar sig med stormsteg, och vi på Dyrön Södra vill ta tillfället i akt att önska er alla en riktigt underbar midsommarhelg. Det är den tid på året då vi samlas med familj och vänner för att fira ljuset, sommaren och livet självt.

Här på Dyrön Södra älskar vi midsommartraditionerna lika mycket som ni gör. Att få fira på denna vackra ö är något alldeles extra. Omgiven av havet och den speciella gemenskap som bara ett litet samhälle kan erbjuda.

Vi hoppas att ni tar till vara på alla de härliga traditionerna denna midsommar. Fyll era tallrikar med färska jordgubbar, njut av svalkande glass och glöm inte att dansa runt midsommarstången med ett stort leende på läpparna. Det är de små stunderna av glädje som gör denna högtid så speciell.

För er som spenderar midsommarhelgen här på Dyrön Södra, vill vi påminna om de fantastiska upplevelser som väntar på er. Utforska våra natursköna stigar, ta en uppfriskande simtur i havet, eller bara koppla av och njut av den rofyllda atmosfären. Oavsett hur ni väljer att fira, hoppas vi att ni får en oförglömlig midsommar.

Glad midsommar önskar alla från Dyrön Södra!

Kontakta oss

Tel + 46 706 77 58 55
info@dyronsodra.se

Adress

Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN