Konferens i Bohuslän

maj 24, 2023

Kom till oss för en konferens i Bohuslän i en lugn och perfekt miljö. Skapa fina minnen med en produktiv och härlig konferens, tillsammans med ditt team!

Vår konferensanläggning är inspirerad av naturen och en lugn atmosfär. Detta för era bästa förutsättningar för en härlig och minnesvärd upplevelse. Vi förstår vikten av att skapa en balans mellan arbete och avkoppling och har bra erfarenhet av att hålla konferenser. Dyrön är en plats som är perfekt för att ge dig den perfekta mixen, men även för att ha en konferens i Bohuslän. Efter en framgångsrik konferensdag kan du och ditt team njuta av spännande aktiviteter som träningspass, bastu & relax eller vandring. Dyröns unika geografiska läge gör det möjligt att utforska hela Dyrön och e

Vår erfarna personal står till tjänst för att hjälpa dig att skräddarsy och organisera din konferens enligt dina specifika behov och önskemål, så kontakta oss idag för att boka din konferens i Bohuslän och upplev en kombination av en inspirerande arbetsmiljö och med en vacker natur utanför.

Kontakta oss

Tel + 46 706 77 58 55
info@dyronsodra.se

Adress

Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN