Konferens i Bohuslän

maj 24, 2023

Kom till oss för en konferens i Bohuslän i en lugn och perfekt miljö. Skapa fina minnen med en produktiv och härlig konferens, tillsammans med ditt team!

Vår konferensanläggning är inspirerad av naturen och en lugn atmosfär. Detta för era bästa förutsättningar för en härlig och minnesvärd upplevelse. Vi förstår vikten av att skapa en balans mellan arbete och avkoppling och samtidigt har vi en bra erfarenhet av att hålla konferenser. Dyrön är en plats som är perfekt för att ge dig den perfekta mixen när det kommer till konferenser. Efter en framgångsrik konferensdag kan du och ditt team njuta av spännande aktiviteter som träningspass, bastu & relax eller vandring. Dyröns unika geografiska läge gör det möjligt att utforska hela Dyrön.

Dyrön – En exklusiv pärla i havet

Dyrön är en exklusiv pärla i havet där lyx och avskildhet möts. Med sina förtrollande stränder, klara turkosa vatten och oslagbara naturliga skönhet, erbjuder Dyrön en fantastisk upplevelse. Vidare på Dyrön möts du av en värld med oslagbara faciliteter och fantastiska utsikter över det glittrande havet. Här kan du njuta av en oförglömlig upplevelse som överträffar alla förväntningar. Matälskare kommer att bli förtrollade av det kulinariska utbudet på Dyrön. Vår restaurang erbjuder enastående gourmeträtter som tillagas av erfarna kockar, med fokus på färska, lokala råvaror. Varje måltid är en konstnärlig presentation av smaker och texturer som man inte vill missa.

Vår erfarna personal står till tjänst för att hjälpa dig att skräddarsy och organisera din konferens enligt dina specifika behov och önskemål. För att boka din konferens i Bohuslän, kontakta oss gärna för ett möte. Upplev en kombination av en inspirerande arbetsmiljö och rolig dag som ni tillsammans kommer att skapa.

Ring oss 0736-574387 eller maila till info@dyronsodra.se

Är du intresserad av att komma med båt till vår konferens? Vår systerbolag Gunnars Båtturer arrangerar dessa typer av båtturer. Gå gärna in på hemsidan för att få mer information: https://gunnarsbatturer.com/

Kontakta oss

Tel + 46 706 77 58 55
info@dyronsodra.se

Adress

Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN