Konferens på Västkusten

Dyrön når du med våra båtar på knappa 20 minuter. Vår konferensanläggning ligger i öns södra hamn med utsikt mot Marstrand och horisonten.

Vi fångar alltid de bästa skaldjuren från våra egna vatten, vilka utgör en del av vår meny. Dessutom har vi nyligen utnämnt vår berömda bastu till Sveriges bästa. Så varför inte besöka oss och njuta av en härlig konferens på Västkusten?

Vi riktar vårt fokus på det lokala och småskaliga när det kommer till både mat och dryck. För att tillgodose olika behov och sällskap erbjuder vi olika paketalternativ – både stora, små och anpassade för företag. Dessutom har vår restaurang generöst med plats och kan bekvämt rymma upp till 14 personer.

För att förlänga din upplevelse erbjuder vi också övernattning i våra sju bekväma och moderna rum, belägna i genuina skärgårdshem. Här kan du verkligen känna dig som hemma samtidigt som du njuter av skärgårdens charm och lugn. Dessutom kan du utforska vårt omfattande utbud av aktiviteter och sevärdheter i närheten. Så varför inte göra din vistelse till en minnesvärd upplevelse hos oss?

Konferens Dyrön Södra

  • Konferenslokal för upp till 25 gäster
  • 14 bäddar i 7 två-bäddsrum
  • Helhetslösningar med frukost, lunch, middag och fika
  • Bastu och vandring
  • Rundturer i vår vackra skärgård
  • Skaldjur av högsta kvalitet från lokala fiskare
  • Samarbete med arrangörer för fisketurer

Är ni fler deltagare än 14 personer? Vi kan ta upp till 25 personer, men behöver stämma av tillgängligheten för logi vid önskemål.

Pris

4361 SEK / per person, ex moms.

Stora konferenspaketet

Upplev en genuin miljö nära havet under din konferens hos oss. Dessutom kan du njuta av möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med tillgång till bastu. Vårt konferenspaket inkluderar två övernattningar och en heldagskonferens för en komplett upplevelse.

– Konferens med två övernattningar, samt en heldagskonferens.

Observera att priset är beräknat på 10 personer. Priset kan komma att ändras beroende på antal gäster då vissa kostnader är fasta.

Pris

3529 SEK / per person, ex moms.

Lilla konferenspaketet

Arbeta i lugn och ro och njut av gemenskapen i vår unika miljö där havet är i fokus. Dessutom erbjuder vi möjligheten att uppleva färska skaldjur, bastubad och den vackra Dyrövandringen under din vistelse hos oss.

– Lilla konferenspaketet med övernattning och middag.

Observera att priset är beräknat på 10 personer. Priset kan komma att ändras beroende på antal gäster då vissa kostnader är fasta.

Pris

1399 SEK / per person, ex moms.

Dagskonferens

Välj att konferera i en äkta havsnära miljö hos oss. Här kan du verkligen koppla av och låta kreativiteten flöda. Umgås och utvecklas tillsammans med våra skräddarsydda konferenspaket för att få en minnesvärd upplevelse.

– Konferens över dagen.

Observera att priset är beräknat på 10 personer. Priset kan komma att ändras beroende på antal gäster då vissa kostnader är fasta.